Sijainti: Pääsivu / Käyttöohje

Käyttöohje

Sivuston käyttöohje

Etusivun ylärivissä, JulkICT-logon alla, ovat sivuston ylätason valintalaatikot. Pääsivu palauttaa sivuston päätasolle, Juhta, Kuntauudistus, Avoin data, Projektit ja Kuntatieto ovat varsinaiset materiaaliosiot, joiden alta löytyy sivustolla oleva aineisto. Käyttäjät-valinnasta voi etsiä muita sivuston rekisteröityneitä käyttäjiä hakukriteereillä ja Käyttöohje tuo tälle sivulle.

Sivuston käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymättömillä käyttäjillä on pääsy ainoastaan julkiseen materiaaliin. Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi lisätä sivustolle tiedostoja.

Korotettujen oikeuksien saamiseksi ota yhteys [sivun ylläpitoon tai omaan yhteyshenkilöösi]. Ryhmään liittämisen jälkeen siihen kuuluvat alueet tulevat näkyviin automaattisesti.

Seuraavassa pikaohjeita yleisimpien toimintojen käyttämiseksi (vain rekisteröityneille käyttäjille):

  • Omia tietojaan voi muuttaa valitsemalla oikean yläkulman pudotusvalikosta Asetukset ja avautuvasta näkymästä välilehden Henkilökohtaiset tiedot.
  • Tiedostojen lisäämiseksi navigoi ensin siihen kansioon, minne haluat tiedoston lisätä, ja sen jälkeen pudostusvalikosta "Lisää uusi..." valitse Tiedosto. Nyt voit valita lisättävän tiedoston ja antaa siihen liittyviä kuvailutietoja.
  • Uuden uutisen voit lisätä valitse päätasolta Uutiset ja valitsemalla "Lisää uusi..." -valikosta Uutinen (muita vaihtoehtoja ei tässä vaiheessa olekaan tarjolla).
Kirjaudu sisään


Salasana hukassa?
Uusi käyttäjä?
Kirjaudu sisään